Saftig kage

Saftig kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
250 g.smør
275 g.sukker
5 æg
0.25 tsk.salt
1 appelsin reven skal heraf
235 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 appelsin saft heraf
2 citroner saft heraf
175 g.flormelis
 
Opskrift:
Rør smør og sukker skummende, tilsæt æggeblommerne en ad gangen samt salt, reven appelsinskal, mel og bagepulver. Pisk æggehviderne stive, vend dem i dejen og kom den i en velsmurt, raspet springform. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca 50-60 min, til den er gennembagt. Varm saften fra appelsinerne og citronerne i en kasserolle sammen med flormelis, til det er helt opløst. Prik den bagte kage, hæld saften over og lad kagen afkøle.


karakterer:
Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

benthe  -  2007-08-18 07:35:26
prøv den. dette er en gammel opskrift, som jeg kan huske fra min barndom, og den er supergod.