appelsin reven skal heraf1 appelsin reven skal heraf
235
g.
hvedemel 235 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
1
appelsin saft heraf 1 appelsin saft heraf
2
citroner saft heraf 2 citroner saft heraf
175
g.
flormelis 175 g. flormelis
Opskrift:
Rør smør og sukker skummende, tilsæt æggeblommerne en ad gangen samt salt, reven appelsinskal, mel og bagepulver. Pisk æggehviderne stive, vend dem i dejen og kom den i en velsmurt, raspet springform. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca 50-60 min, til den er gennembagt. Varm saften fra appelsinerne og citronerne i en kasserolle sammen med flormelis, til det er helt opløst. Prik den bagte kage, hæld saften over og lad kagen afkøle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 15122 gange, og udskrevet 256 gange.
Kommentarer
benthe - 2007-08-18 07:35:26 prøv den. dette er en gammel opskrift, som jeg kan huske fra min barndom, og den er supergod.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider