hakkede hasselnøddekerne 100 g. hakkede hasselnøddekerne
Glasur: Glasur:
100
g.
flormelis100 g. flormelis
1
tsk.
Nescafé1 tsk. Nescafé
10
dråber kogende vand10 dråber kogende vand
Opskrift:
Rør smørret blødt. Tilsæt sukkeret, rør det let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt. Skold korender i kogende vand. Hæld vandet fra og tør korenderne i et stykke køkkenrulle. Bland mel og kartoffelmel, drys 2 spsk heraf over nødderne, der er blandet med korenderne, samt citronskallen. Bland bagepulveret i det resterende med. Rør melet i. Vend til slut fyldet i, korender og nødder. Dejen fyldes i en velsmurt form og bages på den næstnederst rille ved 200° 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9008 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider