finthakket mørk chokolade 100 g. finthakket mørk chokolade
4
æggehvider 4 æggehvider
Glasur: Glasur:
100
g.
flormelis 100 g. flormelis
1
spsk.
kakao 1 spsk. kakao
2
spsk.
kogende vand 2 spsk. kogende vand
Opskrift:
Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut.
Fyld dejen i en velsmurt springform. Bag kagen på næst nederste rille i ovenen ved 180 grader i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen.
Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.
Opskriften er vist 9232 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
- 2007-12-30 19:29:23 Hvad har din kage med kaffe at gøre ??????
Jens Otto - 2007-09-15 15:10:31 En særdeles god kage til snaps, og sild. Kan koldt anbefales her fra. Dog må jeg lige tilføje at den er bedst uden kaffe!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider