Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mariannes kaffekage

Mariannes kaffekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
200 g.smør
175 g.sukker
4 æggeblommer
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
75 g.kokosmel
100 g.finthakket mørk chokolade
4 æggehvider
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.kakao
2 spsk.kogende vand
 


Opskrift:

Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut.

Fyld dejen i en velsmurt springform. Bag kagen på næst nederste rille i ovenen ved 180 grader i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen.

Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8715 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-12-30 19:29:23
Hvad har din kage med kaffe at gøre ??????


Jens Otto  -  2007-09-15 15:10:31
En særdeles god kage til snaps, og sild. Kan koldt anbefales her fra. Dog må jeg lige tilføje at den er bedst uden kaffe!!