En randform smøres og sættes til afkøling, smøres igen og drysses med rasp. Fedtstof og sukker piskes godt, æggeblommerne røres i en ad gangen. Mandlerne males og kommes i sammen med essensen. Tvebakkerne knuses og kommes i, hvorefter fløden tilsættes. Det hele piskes godt. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst. Dejen fyldes i den smurte randform, der bages ved 140-150 grader i ca 1 time. Kan pyntes med glasur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12863 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider