Lille ambrosiakage

Lille ambrosiakage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.smør
2 æg
120 g.sukker
90 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
2 spsk.appelsinsaft
1 spsk.reven appelsinskal
 
 Glasur:
3 dl.flormelis
3 spsk.vand
3-4 spsk.finthakket syltet appelsinskal
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og lad det svale af. Piskæg og sukker til en let og luftig masse, tilsæt appelsinsaft, appelsinskal samt det smeltede smør og rør mel og bagepulveri med let hånd. Bland dejen omhyggeligt og hæld den i en 1 liters springform smurt med fedtstof og dryssest med rasp. Bag i ca. 35 minutter ved 175 grader. Prøv at stikke i kagen med en strikkepind for at se, om kagen er gennembagt, inden den tages ud. Lad kagen stå et øjeblik i formen, før den løftes ud og stilles til afkøling. Rør glasuren af flormelis og vand og fordel den ud over kagen. Drys med syltet appelsinskal, inden glasuren er tør. Det er en forholdsvis lille kage, så er man mange skal der nok bages af dobbelt portion.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 7203 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu