Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citronmelissesnaps - Citronmelisse snaps

Citronmelissesnaps - Citronmelisse snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Krydderurter - Citronmelisse

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :



Ingredienser:
70 cl.ikke-krydret brændevin
2 kvistecitronmelisse
2 stykker Rørsukker
 
Opskrift:
Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen. Tilsæt rørsukker. Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage. Sil bladene fra, og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23139 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mfs  -  2009-07-20 13:55:09
Vil gerne afprøve den til senere brug til vores årlige snapsefrokost, meeen, er snapsen bedst til sild eller til andre dejlige ting der hører en frokost til, eller drikkes den bedst til dessert/kaffekage? Marianne