Citronmelissesnaps - Citronmelisse snaps

Citronmelissesnaps - Citronmelisse snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Krydderurter - Citronmelisse

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :     

Ingredienser:
70 cl.ikke-krydret brændevin
2 kvistecitronmelisse
2 stykker Rørsukker
 
Opskrift:
Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen. Tilsæt rørsukker. Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage. Sil bladene fra, og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.





karakterer:
Opskriften er vist 28120 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-20 13:55:09
Vil gerne afprøve den til senere brug til vores årlige snapsefrokost, meeen, er snapsen bedst til sild eller til andre dejlige ting der hører en frokost til, eller drikkes den bedst til dessert/kaffekage? Marianne