| |
|
Konfektkage med hindbærskum
Konfektkage med hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
300 | g. | marcipan 300 g. marcipan | 3 | | æg 3 æg | 1.5 | dl. | kaffefløde (13%) 1.5 dl. kaffefløde (13%) | 0.5 | dl. | sukker 0.5 dl. sukker | 0.5 | dl. | sirup 0.5 dl. sirup | 3 | dl. | piskefløde (pisket til skum) 3 dl. piskefløde (pisket til skum) | 200 | g. | frosne hindbær 200 g. frosne hindbær | | | |
| |
Kage:
Riv marcipanen groft og bland den med de sammenpiskede æg til en lind dej. Dejen bages i en smurt, raspet springform ved 175C i ca. 30 min.
Sirup:
Sukker, sirup og kaffefløde koges under omrøring til det bliver tykt, og stilles til afkøling. Siruppen skal være helt kold inden den bruges.
Hindbærskum:
Tø hindbærrene, mos dem let med en gaffel, og bland dem i flødeskummet.
Servering:
Kagen overhældes med siruppen, og serveres med hindbærskum
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10474 gange, og udskrevet 213 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|