Konfektkage med hindbærskum
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kage:
Riv marcipanen groft og bland den med de sammenpiskede æg til en lind dej. Dejen bages i en smurt, raspet springform ved 175C i ca. 30 min. Sirup: Sukker, sirup og kaffefløde koges under omrøring til det bliver tykt, og stilles til afkøling. Siruppen skal være helt kold inden den bruges. Hindbærskum: Tø hindbærrene, mos dem let med en gaffel, og bland dem i flødeskummet. Servering: Kagen overhældes med siruppen, og serveres med hindbærskum |
|
Opskriften er vist 11820 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne