Konfektkage med hindbærskum

Konfektkage med hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
300 g.marcipan
3 æg
1.5 dl.kaffefløde (13%)
0.5 dl.sukker
0.5 dl.sirup
3 dl.piskefløde (pisket til skum)
200 g.frosne hindbær
 
Opskrift:
Kage:
Riv marcipanen groft og bland den med de sammenpiskede æg til en lind dej. Dejen bages i en smurt, raspet springform ved 175C i ca. 30 min.

Sirup:
Sukker, sirup og kaffefløde koges under omrøring til det bliver tykt, og stilles til afkøling. Siruppen skal være helt kold inden den bruges.

Hindbærskum:
Tø hindbærrene, mos dem let med en gaffel, og bland dem i flødeskummet.

Servering:
Kagen overhældes med siruppen, og serveres med hindbærskum


karakterer:
Opskriften er vist 10694 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu