Kokoskage med æbler
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker røres blødt. Æggene røres i et ad gangen.
Æblerne skrælles, skæres i terninger og vendes i dejen sammen med mel, bagepulver, kokosmel og mælk. Dejen fyldes i en smurt springform ca. 23 cm. i diameter. Lidt kokosmel drysses evt. over. Bages i ca. 50 min. ved 175 grader C. |
|
Opskriften er vist 59925 gange,
og udskrevet 1551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2023-10-27 17:30:19 Supernem og meget skøn kage. POUL - 2022-03-24 13:57:46 RIGTIG LÆKKER KAGE trine - 2011-03-22 15:04:27 fin kage Flemming - 2009-09-13 13:14:00 En godt drys kanel i dejen-- Gør den absolut ikke ringere... og evt.. Lidt ekstra mælk istedet for æg.. Men det er jo en smagssag.. Bibelot - 2008-10-27 11:52:08 Man kan sagtens øge mængden af æbler til 400 g - lidt en smagssag. Helle - 2007-03-01 08:07:32 Denne kage er supernem og smager skønt. Holder sig fint pga æblerne der giver fugtighed. Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Nem og meget lækker kage. Man kan sagtens skære lidt på sukkeret, hvis der ikke bruges for syrlige æbler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne