Kaffekage fra Israel

Kaffekage fra Israel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Oprindelsesland : Israel

IsraelIndsendt :



Ingredienser:
6 æggehvider
70 g.sukker
6 æggeblommer
70 g.sukker
3 spsk.vin - portvin eller vand
1 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.frysetørret kaffe
2 dl.kokos
0.75 kophakkede nødder (gerne valnødder)
75 g.hakket mørk chokolade
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
1 tsk.frysetørret kaffe
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens det piskes helt stift. Pisk æggeblommerne, sukker og lidt salt luftigt og bland det med æggehvidesukkeret og de øvrige dele i opskriften. Kom den blandede dej i en smurt springform og bag kagen ved 175C i ca. * min. Lad kagen køle af før den løsnes af formen. Hæld forsigtigt en halv kop stærk kaffe over og lad kagen stå til næste dag. Pisk fløden med sukker og frysetørret kaffe og fordel det over kagen. Pynt med reven chokolade. * antal min manglede i opskriften


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (26 stemmer)

Opskriften er vist 12718 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karen Mette  -  2009-08-03 19:03:51
Kokos = kokosmel

Karen Mette  -  2009-08-03 19:03:10
Kagen er VILDT lækker ! Jeg lavede 1½ portion og bagte den i en form på 22 x 30 cm, den blev ca 5½ cm høj (målt uden fløden ovenpå). Jeg bagte den i 55 min.

Inger  -  2007-12-28 16:59:18
hmm... det lyder vildt lækkert, men vil ikke kaste mig ud i at bage den, når jeg ikk ved hvor lang bage-tid... har nogen prøvet den?

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad menes der med kokos? Er det kokosmel eller kokosmælk?