Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Idealkage

Idealkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æg
200 g.sukker
100 g.smør eller margarine
1 dl.vand
200 g.hvedemel
1.5 tsk.vanillesukker (eller reven skal af 1 citron)
1.5 tsk.bagepulver
 
 Glasur:
100 g.florsukker
1 spsk.kogende vand
 


Opskrift:

Æg og sukker røres godt sammen. Fedtstoffet smeltes i vandet. Derefter røres alle ingredienserne godt sammen, og dejen hældes i en smurt og melet springform, ca. 20 cm i diameter. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Når den er lidt afkølet tages den af formen og pyntes med glasuren.

Tips:

692




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 18254 gange,
og udskrevet 395 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kis  -  2013-04-03 16:23:55
Denne opskrift brugte min farmor meget. Derfor er den kommet til at hedde farmors idealkage. Denne grundopskrift kan varieres i det uendelige! Hakkede nødder og chokolade stykker. 2 æbler i små tern. 2 godt modne bananer. Annanas og kokos. Kan også kommes i muffinforme.


Tine.  -  2010-10-11 18:07:37
Jeg prøvede at putte 50 gram hakket nødder, en most banan og en teske fuld mere mel. Det blev helt fantastisk.. :O)


Line  -  2009-09-03 17:08:56
Den er rigtig god! Både uden og med glasur. ;) Jeg kan næsten opskriften udenad, og det er den nemmeste kage jeg har bagt. :D


Anni  -  2008-07-14 16:06:14
Jeg kan også huske den fra da jeg startded med at bage. nu kan jeg den i hovedet. man kan jo bare lave en anden glasur . kanon at den også findes her.


Helle  -  2007-11-23 11:38:20
Har været min ynglingskage siden jeg var helt lile :-)


sascha  -  0000-00-00 00:00:00
meget god.. også uden glasur