kogte revne kartofler 150 g. kogte revne kartofler
200
g.
malede hasselnødder 200 g. malede hasselnødder
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
80
g.
smeltet mørk chokolade 80 g. smeltet mørk chokolade
Til formen: Til formen:
Smør Smør
rasp rasp
Tilbehør: Tilbehør:
henkogt frugt henkogt frugt
flødeskum eller rørt is flødeskum eller rørt is
Opskrift:
Rør smørret godt med sukkeret. tilsæt æggene, et af gangen, og rør godt mellem hvert æg. Bland bagepulveret med nødderne og tilsæt det sammen med de revne kartofler. Rør til sidst den smeltede chokolade forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform som er drysset med rasp. Sæt den i en forvarmet ovn 175 grader og bag kagen i ca. 40-50 min.
Prøv at stikke i kagen med en kødnål for at se om den er færdigbagt. Lad den afkøle lidt inden den tages ud af formen. Køl helt på en bagerist. Smelt overtrækschokoladen og smør den over kagen i et tykt lag.
Server sammen med flødeskum, rørt is og frugt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(32 stemmer)
Opskriften er vist 10423 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider