afdryppede syltede kirsebær 325 g. afdryppede syltede kirsebær
50
g.
grofthakkede valnøddekerner 50 g. grofthakkede valnøddekerner
Opskrift:
Rør blødt smør godt sammen med sukker og rør æggene i et ad gangen. Rør vanillesukker i. Bland bagepulver i melet og rør det i skiftevis med fløden. Kom dejen i en velsmurt springform, 24 cm i diameter. Fordel de godt afdryppede kirsebær herpå sammen med grofthakkede valnødder. Bag kagen ved 170 grader i ca. 45 minutter. Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.
Tips:
Her er brugt syltede kirsebær og valnødder som fyld, men man kan også bruge henkogte fersken- eller abrikosstykker, ligesom frosne, næsten optøede jordbær eller hindbær er egnet fyld.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14058 gange, og udskrevet 224 gange.
Kommentarer
Irene kleppan, Norge - 0000-00-00 00:00:00 Har lett etter en slik opskrift lenge, og er spent på å prøve den.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider