Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk fødseldagskage

Engelsk fødseldagskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æg
1 dl.rom
1 appelsin reven skal heraf
400 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
100 g.marcipan
125 g.rosiner
75 g.korender
50 g.mørk chokolade
75 g.cocktailbær
40 g.pomeransskal
50 g.mandler
3 spsk.hvedemel
 
 Glasur:
150 g.flormelis
 æggehvide
 grøn frugtfarve
 
 Pynt:
 marcipanroser og blade
 


Opskrift:

Begynd med fyldet. Riv marcipanen på den grove side ag råkostjernet. Hak chokolade, cocktailbær og pomeransskal. Skold, smut og hak mandlerne. Bland rosiner, korender, chokolade, cocktailbær, pomeransskal og mandler med de 3 spsk mel.

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør rom i og tilsæt reven appelsinskal. Bland mel og bagepulver og rør det sammen med fyldet. Kom halvdelen af dejen i en rund velsmurt form på ca. 20 cm i diameter. Fordel den revne marcipan herover og dæk med resten dejen. Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader. Lad kagen stå til næste dag. Rør glasur af flormelis og æggehvide og farv med lidt grøn frugtfarve. Glaser kagen og pynt med marcipanroser og marcipanblade.

Tips:

Kagen smager bedst når den bliver bagt dagen før den skal bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 9653 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu