Chokoladekage med ingefær

Chokoladekage med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bunde:
5 æg
120 g.sukker
125 g.hvedemel
30 g.kakao
1 tsk.bagepulver
30 g.smeltet smør
 
 Fyld:
100 g.mørk chokolade
85 g.syltet ingefær
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æggene luftige med sukkeret. Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 grader. Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum. Fyldet fordeles mellem de 2 bunde. Florsukker sigtes over kagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9824 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu