Pisk æggene med sukker. Smelt smørret ved svag varme og afkøl det. Rør det i æggemassen, når det er kølet lidt af. Bland bagepulveret med mel og kakao og rør det i æggemassen. Fyld dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 175 grader i ca 25 min. Kagen løsnes forsigtigt af formen og vendes ud. Lad den blive kold. Flæk den kolde kage og læg den sammen med fløden, der er pisket til skum og smagt til med vanilliesukkeret, tag lidt fra til pynt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(54 stemmer)
Opskriften er vist 27316 gange, og udskrevet 400 gange.
Kommentarer
R.K - 2015-02-22 14:26:30 Hvor mange personer er til kagen?
- 2014-01-24 15:20:01 Det lyder da lækkert. Det må lige prøves.
vivi - 2007-05-17 19:51:02 lækker kage og god ide med bananskiver! mums
Michael - 0000-00-00 00:00:00 Vores blev perfekt konsistens ..... med bananer og flødeskum som fyld er den endnu bedre ... :-) klart 10-tal
Sacha - 0000-00-00 00:00:00 træls konsistens
finn - 0000-00-00 00:00:00 en voksen må gerne hjælpe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider