Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade-rødbedekage

Chokolade-rødbedekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.kakao
4 dl.hvedemel
4.5 dl.rørsukker
2 dl.majsolie
250 g.rødbede
5 æg
2 spsk.polenta (majsmel)
3 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
 


Opskrift:

Pak ca. 300 g rødbeder i alufolie. Bag dem ca. 1½ time ved 180 grader til de er møre. Pak ud og skræl dem. Sigt kakao, hvedemel, bagepulver og salt ned i sukkeret. Rør olie, æg, polenta og rødbeder i. Hæld blandingen i en smurt, meldrysset form og bag kagen ca 50 minutter.

Tips:

Dejen kan krydres med vanille eller ingefær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 15465 gange,
og udskrevet 289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-02-25 14:49:16
super god, når den er blevet kold, smager ellers for meget af rødbede. Bagt på 180 grader, rødbeden blev revet...


Tanja  -  2008-01-17 14:12:29
Skal rødbederne rives efter de er bagt eller skæres i tern?