Berits Citronkage

Berits Citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.smør
150 g.sukker
3 æg
1-2 citroner fintrevet skal heraf
175 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
1-2 citroner saft heraf
125 g.flormelis
 tynde citronfileter
 
Opskrift:
Rør smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Kom den fintrevne citronskal i. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. Kom den i en smurt melstrøet springform på 20 cm og bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.

Afkøl kagen og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende citronsaft. Dekorer med tynde citronfileter.





karakterer:
Opskriften er vist 14623 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-03 13:36:45
Smager fantastisk og er let at lave :-)

  -   2008-05-25 15:33:35
skal smøret smeltes i en gryde?

  -   2008-01-25 08:10:29
Den er mums og godkendt. Også let at lave.