Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Berits Citronkage

Berits Citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.smør
150 g.sukker
3 æg
1-2 citroner fintrevet skal heraf
175 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
1-2 citroner saft heraf
125 g.flormelis
 tynde citronfileter
 


Opskrift:

Rør smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Kom den fintrevne citronskal i. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. Kom den i en smurt melstrøet springform på 20 cm og bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.

Afkøl kagen og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende citronsaft. Dekorer med tynde citronfileter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13024 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Verner  -  2012-10-03 13:36:45
Smager fantastisk og er let at lave :-)


Sofie  -  2008-05-25 15:33:35
skal smøret smeltes i en gryde?


AG  -  2008-01-25 08:10:29
Den er mums og godkendt. Også let at lave.