smuttede og snittede mandler 50 g. smuttede og snittede mandler
50
g.
mørk chokolade 50 g. mørk chokolade
4
æggehvider 4 æggehvider
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til konsistensen er ligesom mayonaise, hvorefter æggeblommer røres i en ad gangen. Mel, mandler, chokolade og cognac blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. De stift piskede æggehvider vendes forsigtigt i massen til sidst.
Den færdigrørte masse fyldes i en velsmurt og melet bageform. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca 1 time.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og afkøler på en rist.
Tips:
810a
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 11449 gange, og udskrevet 249 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider