Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bedstemors cognackage

Bedstemors cognackage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.smør
250 g.sukker
4 æggeblommer
5 spsk.cognac
50 g.smuttede og snittede mandler
50 g.mørk chokolade
4 æggehvider
 


Opskrift:

Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til konsistensen er ligesom mayonaise, hvorefter æggeblommer røres i en ad gangen. Mel, mandler, chokolade og cognac blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. De stift piskede æggehvider vendes forsigtigt i massen til sidst.

Den færdigrørte masse fyldes i en velsmurt og melet bageform. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og afkøler på en rist.

Tips:

810a




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10473 gange,
og udskrevet 219 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu