Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt chokolademandelkage

Bagt chokolademandelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.Guanaja 70% (mørk chokolade Valhrona)
100 g.Ivoire hvid chokolade
150 g.mandler
100 g.smør
125 g.sukker
4 æggeblommer
0.5 dl.piskefløde
40 g.hvedemel
4 æggehvider
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 180° C.

Hak den mørke chokolade og smelt den i en skål i vandbad. Hak den hvide chokolade i stykker på størrelse med solbær.

Skold, smut og hak mandlerne fint. Det er vigtigt, at mandlerne næsten er som mel, da mandlerne skal binde kagen.

Bland smør og halvdelen af sukkeret og pisk æggeblommerne i. Tilsæt piskefløde. Kom den smeltede mørke chokolade i massen og rør godt rundt. Tilsæt de hvide chokoladestykker og mandlerne.

Pisk æggehviderne skummende, tilsæt resten af sukkeret lidt efter lidt og pisk dem stive.

Sigt hvedemelet i og vend først lidt af æggehviderne i for at gøre blandingen lind og tilsæt derefter resten. Smør en springform og drys med mel. Hæld det overskydende mel væk.

Hæld dejen i formen og bag den i ca. 40 minutter. Kagen skal være lidt svampet i midten.
> BR> Lad kagen køle af i formen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (32 stemmer)

Opskriften er vist 20673 gange,
og udskrevet 465 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pæden  -  2008-03-22 09:17:17
kan kagen evt. fryses? Eller i hvor lang tid er den "frisk"


Tina  -  2007-04-23 12:43:32
Skøn kage. Perfekt med rørt is og friske jordbær.


Mia  -  0000-00-00 00:00:00
God kage ..


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
lækker kage


  -  0000-00-00 00:00:00
God kage, men der bruges mange æggehvider og æggeblommer. Den smager meget godt!!!