Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ambrosiuskage

Ambrosiuskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
150 g.smør
125 g.sukker
3 æg
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 appelsin reven skal heraf
 
 Til formen:
 rasp
 
 Glasur:
100 g.florsukker
2 spsk.appelsinsaft
 


Opskrift:

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det erlet og smidigt. Rør æggene i ét af gangen og rør godt mellem hvert.Bland mel med bagepulver og sigt det i dejen. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca 45 min. Lad kagen afkøle i formen før den tages ud og afkøles på rist. Til glasuren røres florsukker med appelsinsaft, til det er glat. Bred glasuren over kagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12730 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

benthe  -  2011-09-23 21:56:03
Det er faktisk en rigtig dejlig kage, og mangler man lidt " karakter " i den, kan man riste lidt hakkede nødder/mandler og komme ovenpå glasuren.


Lulu  -  0000-00-00 00:00:00
appelsin skallen skal selvfølgelig i dejen! God til børn, det spændende ved denne kage er appelsin saften i glasuren. der kan med fordel også bruges saften af 2 appelsiner i dejen


anja  -  0000-00-00 00:00:00
lidt tør, selvom jeg kun gav den 40min i varmluftovn - ikke en kage jeg vil bage igen, mangler karakter - og hvor skal man gøre af det revne appelsin skal?