sukkerlage fra abrikoserne 4 spsk. sukkerlage fra abrikoserne
250
g.
hvedemel 250 g. hvedemel
1
tsk.
vanillesukker 1 tsk. vanillesukker
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
Glasur: Glasur:
flormelis flormelis
citronsaft citronsaft
Endvidre: Endvidre:
citronskal citronskal
Opskrift:
Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med mel, vanillesukker og bagepulver. Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175 grader. Rør glasur af flormelis og citronsaft. Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14211 gange, og udskrevet 286 gange.
Kommentarer
karen margrethe - 0000-00-00 00:00:00 hvad med abricoserne, skal de ikke i kagen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider