Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikos-citronkage

Abrikos-citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 ds.abrikoser
175 g.smør
175 g.sukker
2 æg
1 citron reven skal heraf
3 spsk.citronsaft
4 spsk.sukkerlage fra abrikoserne
250 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.bagepulver
 
 Glasur:
 flormelis
 citronsaft
 
 Endvidre:
 citronskal
 


Opskrift:

Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med mel, vanillesukker og bagepulver. Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175 grader. Rør glasur af flormelis og citronsaft. Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13572 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

karen margrethe  -  0000-00-00 00:00:00
hvad med abricoserne, skal de ikke i kagen