Abrikos-citronkage

Abrikos-citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 ds.abrikoser
175 g.smør
175 g.sukker
2 æg
1 citron reven skal heraf
3 spsk.citronsaft
4 spsk.sukkerlage fra abrikoserne
250 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.bagepulver
 
 Glasur:
 flormelis
 citronsaft
 
 Endvidre:
 citronskal
 
Opskrift:
Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med mel, vanillesukker og bagepulver. Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175 grader. Rør glasur af flormelis og citronsaft. Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.


karakterer:
Opskriften er vist 14385 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

karen margrethe  -  0000-00-00 00:00:00
hvad med abricoserne, skal de ikke i kagen