Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydrede æblemuffins

Krydrede æblemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 12 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Krydrede æblemuffins, billede 4 Krydrede æblemuffins, billede 1 Krydrede æblemuffins, billede 2 Krydrede æblemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Drys:
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Bland mel, sukker, bagepulver og krydderier i en skål. Pisk smeltet smør, mælk og æg sammen og rør det i de tørre ingredienser.

Æblerne skrælles, befries for kernehus og skæres i tern. Vend æbletern i dejen og fordel den i ca. 12 forme.

Drys med sukker blandet med kanel.

Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (119 stemmer)

Opskriften er vist 238312 gange,
og udskrevet 8194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8770 (2088 kcal)
KJ pr. Stk. 730 (174 kcal)
Vægt ialt 883 gram
Vægt pr. Stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 992 KJ (236 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 39.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-10-28 15:31:12
Har nogen eksperimenteret med at lave det i en bradepande (el.lign.) ? :)

Stella Andersen  -  2015-10-28 19:56:10
Synes der er for meget bagepulver i. Smager besk.

Terne  -  2014-08-18 19:39:12
Jeg brugte blommemarmelade i stedet for æble. Pragtfulde!!

TBalling  -  2013-12-21 09:28:47
Super lækre muffins! Dejligt svampede og holder sig "fugtige" længe/tørrer ikke ud selvom de står et par dage. Er også fryseegnede! Nemme og hurtige at bage!

  -  2013-09-26 19:48:08
Udskiftede 50 g. Mel med havregryn, tilføjede 50 g. Grofthakkede nødder og 50 g. Grofthakket chokolade Samt rev æblerne. Så passer bagetiden også med de 20 min. Ellers blir de tørre. Rigtig gode lune med vanille is og chokoladesovs.

Frederikke  -  2013-05-14 14:10:27
Meget lækre, skal klart laves igen

Sille  -  2013-02-14 15:20:01
Nok de bedste muffins jeg nogensinde har smagt! Jeg river også æbler og erstatter noget mel med havregryn. MUMS - favorit herhjemme!

Sanne, Hillerød  -  2013-02-07 08:59:18
Hver gang jeg skal bruge en god opskrift, er jeg altid inde på jeg ved ikke hvor mange forskellige, og ender altid hos jer, og er altid godt tilfreds, tak for det.

Mie  -  2012-11-17 13:22:33
Riv æblerne på et rive jern istedet for i tern. Så bliver de gode:)

Asta  -  2012-10-16 09:21:28
Super lækker kage, smagte virkelig godt, jeg lavede en slags "pulver og kom oven på: en lille håndfuld tørede æbler en teske fyld kanel og en teske fuld sukker det smager vidunderligt

Aylin  -  2012-09-01 19:11:41
Gode muffins med æblerne skal skæres mindre så det meget bedre

Frk. Madglad  -  2012-04-22 19:50:10
Mums! Brugte 50 g sukker (3 søde æbler er med til at gøre det sødt), skummetmælk og rev æblerne i tynde strimler. Kom også noget kardemomme i. Kan anbefales :-)

Heimann  -  2012-01-10 22:13:51
Lækre muffins. Jeg puttede lidt hakkede mandler i, plus lidt chokoladeknapper i nogle af dem - ren succes :) Jeg brugte kun 1½ åble (var ikke særlig stort). Husk at du kan spare på sukkeret fordi der er æbler i .

Camilla  -  2012-01-03 17:02:13
Rigtig gode muffins. Ændrede dog en del i opskriften. Erstattede 50 g. mel med 70 g. havregryn som tidligere foreslået, halverede mængden af sukker dvs. til 50 g., brugte kun 1 æble og udskiftede de 50 g. smør med 40 g. olie. Blev alletiders :-)

familien  -  2011-10-30 16:09:08
de var okay:) men der skal måske lidt mindrer æblestykker

Helle  -  2011-10-22 16:57:14
Min søster puttede orangechokolade i som ekstra ingrediens. Mmmmmmmmmmmmmmm hvor var de gode!!!!!!!!!

Svend Aage  -  2011-09-21 15:18:27
Sukker kan nemt erstattes med sødemiddel (pulver), og smør kan erstattes af becel

Camilla  -  2011-08-13 17:59:58
Hold da op, hvor smager de bare helt igennem fantastisk! Mums!!! Og så dufter der i hele hytten, mmmmh. Skal helt klart laves igen :)

Camilla  -  2011-05-13 13:35:25
De er super lækre. Faktisk er de også gode, hvis man undlader sukker, for på den måde at få lidt sundere muffins. Jeg bruger pink lady æbler, som i sig selv er ret søde. Men tak for en super opskrift :)

Marie  -  2011-04-17 13:01:17
Virkelig lækker. Jeg bruger dog kun 2 tsk bagepulver, men tilsætter også 1 tsk kardemomme og 1 tsk stødt ingefær.

laila  -  2011-01-23 16:58:44
de er rigtig gode

  -  2010-06-07 07:59:24
Super lækre muffins! Synes mængden af æbler er lige passende. Hvis man ønsker at muffinsne skal have lidt mere struktur, kan man med fordel udskifte 50 g af melet med 70 g havregryn, hvilket samtidig gør dem helt perfekte som brunch-muffins :-) Til Kate: Jeg har bagt dem med skummetmælk uden problemer, så tror også sagtens man kan bruge minimælk.

Kate  -  2010-06-03 12:11:12
Kan man ikke også godt komme mini mælk i ? ;o

Oliv7836  -  2010-03-11 17:05:22
lyder VILDT lækkert!!! til Mikkel b. schwartz Prøv at bruge papir forme.....

mikkel b. schwartz  -  2009-11-23 14:31:53
Rigtig gode muffins!!! Dryds endeligt rigtig meget sukker og kanel oven på så bliver de bedste. Lige et godt råd til, æblerne skal skæres i små tern så bliver de bedst. havde lidt problemer med at få dem ud af formen måske var det fordi det var nogle kamle forme. hvis nogle ved noget om det så skriv det lige til mig det ville være digligt. men nogle rigtig gode muffins som stærk kan anbefales

Loumar  -  2009-09-03 17:39:40
Rigtig lækre - jeg vil anbefale 25 min. og så kun to æbler (helst lidt søde æbler).

anna  -  2009-05-26 15:34:11
en meget lækker opsrift har allerede lavet dem flere gange

Camilla  -  2008-11-17 21:49:59
Rigtig nemme - og smager uhmmm dejligt :o) Velbekomme.

Pernille  -  2008-11-10 18:15:17
Fantastiske muffins! Jeg kommer 100 g grofthakkede hasselnødder i sammen med æblerne - det giver en lækker konsistens.

Tina  -  2008-11-10 15:45:26
Gode :) Men 2-3 æbler er lige i overkanten synes jeg. jeg brugte tre meget små æbler, og hældte ikke alle i.

Morten  -  2008-10-17 12:37:42
Jeg tilslutter mig, at de bliver lidt fugtige. Jeg lod dem stå i ovnen, mens den kølede, og det blev de lidt mere faste af.

Janni84  -  2008-09-26 14:08:49
SUPER, SUPER, SUPER gode muffins!!! De er vildt gode - et godt og friskt alternativ til de evindelige chokolademuffins;-)

Stine  -  2008-08-24 16:47:23
De er super lækkre ! - Børn kan nemt lave dem selv (:

Dorthe  -  2008-03-14 14:24:35
Virkelig gode. Faktisk bedre dagen efter.

  -  2008-02-23 22:27:47
vil give janni ret, de er lige tilpasse. Hverken for våde eller for tørre. De holder sig også godt til næste dag.

sofie  -  2008-01-26 12:22:59
de må godt få 25 min istenen for 20 min. og så skal der ikke 3 æbler men 1½ æbler i så er de beste

Janni  -  2007-12-22 21:58:00
Det er bare nogle SUPER-lækre muffins!! Ikke for tørre, søde eller "tamme i smagen". Og ikke mindst nemme - har allerede lavet dem flere gange. Uhmmmm...

Miss Fatty  -  2007-12-13 10:56:16
Uhm de er gode. Og lette at lave!

Helene  -  2007-09-11 15:10:09
Dejlig frisk muffin!

Maasen  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækre og svampede. Lige som jeg kan li dem