Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkisk konfekt

Tyrkisk konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
14 bladehusblas
3 dl.vand
600 g.sukker
 saft af 2 appelsiner
 saft af 1 citron
 revet skal af 1 appelsin.
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand, koges med vand og sukker i 10 min.

Hældes op i en form, der er penslet med olie og drysset med en blanding af flormelis og rismel. Stivner.

Vendes over i flormelis og kan udskæres eller lægges mellem marcipan, hvor det giver en frisk smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17591 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Selma  -  2011-06-30 17:51:52
Har svært ved at tro, at det er tyrkisk dessert. I tyrkiet bruger man ikke husblas i mad og desserter, da det er lavet af gelatine ( svin ).

Wicky  -  2010-07-15 02:16:14
Jeg ville smide det i den kogte væske eller som man nu syntes for det skal jo alt sammen blandes sammen.

  -  2009-05-10 16:53:12
der mangler hvor man skal putte appelsiner og citron i