Ælt.
Hæver 20 min.
Smør en souffléskål (eller anden skål med lige kant) med smør.
Ælt og form til en stor bolle. Læg dejen i formen og lad den hæve ca. 30 min. Pensl forsigtigt med sammenpisket æg og bag nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175º.
Lad brødet blive i formen ca. 10 min., før det vendes ud og sættes til afkøling på en rist.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12545 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider