Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatbrød

Spinatbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
6 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
250 g.frossen hk. spinat
800 g.hvedemel
 


Opskrift:

Der laves to portioner dej, en hvid en grøn: Tø spinaten op og varm den op sammen med 2½ dl vand. Rør 25 g gær ud heri, tilsæt ½ tsk salt og ca. halvdelen af melet. Ælt og lad den hæve 30-40 min. Ælt resten til den hvide dej og lad den hæve 30-40 min. Del de to deje i to stykker hver og rul dem ud til rektangler. Læg dem sammen to og to - grøn og hvid - og rul dem sammen. Efterhæver på pladen med samlingen nedad 20 min. Rids med en kniv og bag nederst i ovnen ca. 15 min. ved 250º. Skru ned til 175º og bag endnu 20 min. Fryse-egnet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17388 gange,
og udskrevet 355 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu