grofthakkede hassel- eller valnødder eller halvt af hver3-4 dl. grofthakkede hassel- eller valnødder eller halvt af hver
12
dl.
hvedemel12 dl. hvedemel
Opskrift:
Smuldr gæren i dejskålen og hæld vandet over. Rør rundt, til gæren er opløst. Tilsæt kvark, sukker, salt, nødder og det meste af melet. Rør og ælt det sammen til en smidig dej. Hæver tildækket i ca. 45 min.
Hæld dejen ud på et meldrysset bagebord. Ælt den evt. med resten af melet og form den til to brød. Sæt dem på en bageplade dækket med bagepapir og lad dem hæve i 30 min.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 40 min. Afkøles tildækket.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7550 gange, og udskrevet 184 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider