Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt vand, mælk og sirup. Lun blandingen, til den er håndvarm.
Rør gæren ud i lidt af mælkeblandingen. Tilsæt resten samt salt og mel. Gem lidt af melet til senere.
Ælt dejen blank og smidig.
Hæld den ud på bagebordet og ælt resten af melet i, Form den til fire glatte brøde. Læg dem på tværs i en smurt bradepande, 30x40 cm. Pensl evt. med lidt smeltet smørret mellem brødene, så de er lettere at løsne fra hinanden efter bagningen.
Lad brødene hæve til knap dobbelt størrelse.
Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min.
Afkøles tildækket på en bagerist, før de løsnes fra hinanden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6216 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider