Landbrød fra Lysekil

Landbrød fra Lysekil, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.smør
5 dl.vand
3 dl.mælk
1.5 dl.sirup
50 g.gær
1 tsk.salt
2000 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt vand, mælk og sirup. Lun blandingen, til den er håndvarm. Rør gæren ud i lidt af mælkeblandingen. Tilsæt resten samt salt og mel. Gem lidt af melet til senere. Ælt dejen blank og smidig. Hæld den ud på bagebordet og ælt resten af melet i, Form den til fire glatte brøde. Læg dem på tværs i en smurt bradepande, 30x40 cm. Pensl evt. med lidt smeltet smørret mellem brødene, så de er lettere at løsne fra hinanden efter bagningen. Lad brødene hæve til knap dobbelt størrelse. Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min. Afkøles tildækket på en bagerist, før de løsnes fra hinanden.





karakterer:
Opskriften er vist 7736 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu