Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indisk brød

Indisk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
350 g.hvedemel
1 tsk.salt
1.5 dl.vand
 lidt olie
 
Opskrift:
Hæver ca. ½ time. Deles i 10 stykker, udrulles. Bages på stegepande ca. 3 min på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (160 stemmer)

Opskriften er vist 56520 gange,
og udskrevet 1153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders Arnkilde   -  2017-03-13 00:49:55
Hvordan fordeles dejen? Og hvordan hæver en dej uden gær?!

Sebastian  -  2012-06-30 18:17:31
Altså, det kan bare være mig, men plejer forudsætningen fo hævning ikke være gær eller bagepulver? Det er ikke en kritik, eller noget, men det er mere for at forhøre mig om, hvorvidt der er tale om en misforståelse, eller om man kan skære 30 min. af tiden

Conny  -  2011-02-18 00:02:05
Det rigtige indiske brød skal hverken tilsættes gær eller bagepulver.

Mig !:  -  2010-06-16 19:42:10
dejen skal på panden som en pandekage... Det er et fladt brød. Mmmmm!

Indieren  -  2009-06-20 15:29:06
hej lige en kommetage til ALLE indisk brød er FLADE og der kommer gerne hav salt eller / og andre kyderrier på brøder.. INDISKE BRØD ER FLADE

-  -  2008-11-24 08:24:11
Hej tyrkish girl. Kan ikke find opskrift på bazma nogen steder - gider du ikke skrive den???? ;-)

tyrkish girl  -  2008-05-14 15:42:42
den smager vidunderkig,.... men ikke som tyrkish BAZMA(BRØD)

  -  2008-04-28 11:25:28
hvorfor skriver i sådan nogle mærkelige spørgsmål?

4  -  2007-11-23 18:31:05
10

Sasja  -  2007-09-18 19:04:17
den er fin især hvis ens børn skal lave den

pakitøs  -  0000-00-00 00:00:00
der skal altså ikke gær eller bagepulver i eller for den sags skyld andet hævemiddel og dejen kan IKKE hæve men skal ligge i køleskabet mindst en halv time for at man bedre kan arbejde med den

iraneren  -  0000-00-00 00:00:00
det behøves ikke gær til at bage brød... hvor tror du surdej kommer fra? der er gær over alt man kan bare ikke se dem. på en varm sommer dag kan du stille dit dej uden gær ved en åben vindue og efter en time er den hævet aligevel. der er gær i luften

Mads  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg bruger bage pulver i dejen, og steger dem uden fetstof, og tilsætter krydderier til dejen efter lyst.

mig  -  0000-00-00 00:00:00
det er et godt brød

Jose  -  0000-00-00 00:00:00
Men skal der gær i eller hvad?

Inderen  -  0000-00-00 00:00:00
der skal altså olie på panden, ellers bliver brødene ikke rigtige, og brødet skal vendes hele tiden, ellers bliver de for sorte. Der kan undværes salt i dejen, hvis man spiser det til krydret mad.

Nana  -  0000-00-00 00:00:00
alletiders nemme og gode brød, især godt til karryretter og krydret mad.

Nelly  -  0000-00-00 00:00:00
Den opskrift er kun til fremstilling på en varm pande, uden fedtstof. Dette brød er ikke kun indisk men også pakistansk

Bodil  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan den dej hæve. Så vidt jeg kan se mangles der gær!