Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grahamsbrød med hvedekerner

Grahamsbrød med hvedekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
17 dl.hvedemel
7 dl.knækkede hvedekerner
5 dl.grahamsmel
2 tsk.salt
10 dl.letmælk
1 dl.vand
50 g.gær
 


Opskrift:

Bland hvedemel, knækkede hvedekerner, grahamsmel og salt i en skål. Varm mælk og vand, til det er håndvarmt. Rør gæren ud i lidt af vandet. Hæld det samt resten af væden i melblandingen og rør rundt. Dejen bliver ikke fast. Hæld den i smurte og meldryssede forme 2L. Dæk brødene med et viskestykke og lad dem hæve ca. 1 time. Bages på nederste rille ved 225º i ca. 1 time. Dækkes evt. med alufolie, når halvdelen af bagetiden er gået, så skorpen ikke bliver for hård. Pensl de færdige brød med vand. Vend dem ud af formen. Afkøles tildækket på bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14034 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu