Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Groft hverdagsbrød

Groft hverdagsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.knækkede hvedekerner
5.5 dl.vand
2 spsk.olie
4-5 dl.vand
1 spsk.sirup
1 spsk.salt
1.5 spsk.stødt anis eller fennikel
50 g.gær
15 dl.hvedemel
7.5 dl.rugmel
 


Opskrift:

Kog hvedekerner og vand. Lad det køle af i 30 min. Hæld det i en dejskål.Ti1sæt olie, koldt vand, sirup, salt og krydderi. Check, at væsken er 37º og opløs gæren i blandingen. Bland melet i, men gem lidt til brødet skal æltes senere. Ælt dejen smidig. Hæver tildækket i ca. 45 min. Ælt dejen på bagebordet med resten af melet. Del den i Fire stykker og form dem til buttede brød. Læg dem i en smurt bradepande to og to ved siden af hinanden. Hæver tildækket i ca. 45 min. Bages i den nederste del af ovnen ved 200º ca. 45 mm. Afkøles tildækket på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15470 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu