Groft hverdagsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kog hvedekerner og vand. Lad det køle af i 30 min. Hæld det i en dejskål. Tilsæt olie, koldt vand, sirup, salt og krydderi. Check, at væsken er 37º og opløs gæren i blandingen. Bland melet i, men gem lidt til brødet skal æltes senere. Ælt dejen smidig. Hæver tildækket i ca. 45 min.
Ælt dejen på bordet med resten af melet. Del den i Fire stykker og form dem til buttede brød. Læg dem i en smurt bradepande to og to ved siden af hinanden. Hæver tildækket i ca. 45 min.
Bages i den nederste del af ovnen ved 200º ca. 45 mm. Afkøles tildækket på en bagerist.
|
|
Opskriften er vist 18190 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne