Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gotlandsknuder

Gotlandsknuder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.mælk
1 dl.olie
0.5-0.75 dl.sirup
1 tsk.salt
1-2 spsk.st. pomeransskal
1 tsk.stødt anis
10 dl.rugsigtemel
7 dl.hvedemel
 
 vand
 hvedemel
 


Opskrift:

Smuldr gæren i dejfadet. Varm mælken, til den er håndvarm. Hæld lidt af mælken over gæren og rør rundt. Tilsæt resten af mælken samt olie, sirup, salt, pomeransskal og anis. Hæld rugsigtemelet i og rør og ælt dejen godt. Hviler i 10 min. Tilsæt hvedemel og ælt dejen smidig. Del den i tre stykker. Rul hvert stykke ud til en 60 cm lang pølse. Form den til en stor knude. Læg knuderne på en bageplade dækket med bagepapir og lad dem hæve. Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6082 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er skrevet direkte af fra bogen "139 gode brød"! Hvis man skriver direkte af er det måske en god idé med kildeangivelse?!?