Lasagne med gorgonzolasauce

Lasagne med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 lasagneplader
100 g.reven ost
 
 Svampesauce:
500 g.champignoner
200 g.østershatte
2 porre
300 g.Savoykål
 lidt olivenolie
 salt
 peber
 
 Gorgonzolasauce:
50 g.smør
0.75 dl.hvedemel
1 l.mælk
200 g.gorgonzola
 cayennepeber
 
Opskrift:
Indstil ovnen på 200 grader.

Rens svampene og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Rens savoykålen og skær den i tynde strimler

Steg svampene kort i lidt olivenolie ved høj varme. Anvend en stor stegepande eller stag svampene ad flere gange. Tag svampene af panden, skru ned for varmen og steg porre og savoykål let, til de bliver bløde, men ikke tager farve.
Bland svampe og grøntsager sammen og smag til med salt og peber.

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Drys melet over og tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, til saucen er jævn og glat. Tilsæt gorgonzolaen i mindre stykker og lad den smelte i saucen. Smag til med cayennepeber.

Dæk bunden af et ovnfast fad med et tyndt lag ostesauce. Læg 4 lasagneplader over. Lagvis fordeles svampesauce, ostesauce og lasagneplader. Slut af med ostesauce og den revne ost.

Sæt fadet i den varme ovn i 35-40 min., eller til lasagnen er gylden og gennembagt





karakterer:
Opskriften er vist 19441 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu