Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baconbrød

Baconbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 skalotteløg
1 bdt.purløg
20 g.mager bacon
7.5 dl.vand
750 g.hvedemel
50 g.gær
 sammenpisket æg
 hvid peber
 


Opskrift:

Svits finthakket løg, purløg og bacon og afkøl det let. Gæren smuldres i det lunkne vand. Ælt dejen og tilsæt de afkølede ingredienser samt lidt peber. Slå brødet op i den ønskede facon og lad det hæve i 25 min. Pensel det med æggene og drys med lidt peber fra kværn. Bages ved 190º i ca. 20 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20433 gange,
og udskrevet 369 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kokken  -  2011-04-30 16:27:08
må indrømme jeg ikke lige ville lace dette brød, men som vedkommende siger i kommentaren oven over så passer forholdene fint, har ikke lavet det men min erfaring siger mig det passer. og ja der burde nok til sættes lidt salt. men ikke meget da baconen salte smag altså ikke når at trække ud i hele brødet.


x  -  2010-09-23 22:35:32
Til den forrige kommentar: Bacon er i sig selv meget salt, og væde-mel forholdet passer fint


Skorpio  -  2008-02-20 12:42:22
Helt ærligt. Hvem pokker har opfundet denne opskrift? Den hænger slet ikke sammen. Der er brugt alt for meget væde i forhold til melet- og har man glemt saltet? Et brød uden salt smager trist og fad. Jeg synes man skulle have tænkt lidt mere inden man lagde den på nettet, for kravet til opskrifter må vel være at ingredienserne er i det rigtige forhold til hinanden.