| |
|
Chokoladefudge
Chokoladefudge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
350 | g. | kogechokolade 350 g. kogechokolade | 50 | g. | smør 50 g. smør | 2 | | æggeblommer 2 æggeblommer | 100 | g. | flormelis 100 g. flormelis | 1 | | appelsin reven skal heraf1 appelsin reven skal heraf | 6 | spsk. | stærk kaffe 6 spsk. stærk kaffe | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Sigtet flormelis Sigtet flormelis | | evt. | cacaopulver evt. cacaopulver | | | |
| |
Beklæd en lille form eller en bradepande med bagepapir. Smelt chokoladen sammen med kaffen over vandbad. Lad det afkøle lidt.
Rør smør, æggeblommer og flormelis til en tyk creme. Bland den revne appelsinskal i cremen.
Bland den smeltede chokolade i og fordel fudgen i et jævnt lag i formen. Stil den tildækket i køleskab, til den er fast, dog mindst 1 time.
Skær fudgen ud i 2 x 2 cm store tern. Vend dem i flormelis og læg dem i små papirskonfektforme.
Tips:
Lidt cacaopulver kan blandes i flormelisen, før fudgen vendes i den.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4
(20 stemmer)
Opskriften er vist 26788 gange, og udskrevet 325 gange.
| |
|
|
Kommentarer
louise-2sej - 2012-02-02 20:02:37 alstå er det en opskrift på noget agtigt chokolademousse eller er det det man kan bytte i kager ligesom kondiere?
Lasse - 2011-02-04 12:18:35 Mig og min ven prøver at lave den nu :D
|
|