Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnødde-chokolade-cookies

Valnødde-chokolade-cookies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmåkagerRet : Småkager - American cookies

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
350 g.hvedemel
0.5 tsk.fint salt
1 tsk.natron
0.5 tsk.bagepulver
200 g.lys farin
200 g.sukker
250 g.blødt smør
2 tsk.vanillesukker
2 store æg
350 g.mørke overtræks chokoladeknapper eller hakket mørk chokolade
200 g.grofthakkede valnødder
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 190 grader C. Sigt mel, salt, natron og bagepulver sammen i en stor skål. Stil til side. Rør smørret blødt, tilsæt farin, sukker og vanillesukker. Rør kraftigt, gerne i røremaskine. Når blandingen er helt homogen, tilsættes et æg ad gangen under fortsat kraftig omrøring. Tilsæt melblanding, chokolade og nødder under fortsat omrøring. Stil køligt i 1/2 time. Beklæd to bageplader med bagepapir. Tril dele af dejen i ca. 3 cm tykke pølser, der skæres op i valnøddestore stykker. Tril hvert stykke til en kugle mellem håndfladerne. Læg dem på bagepapiret med god afstand, da kagerne flyder ud. (20 - 25 styk per bageplade). Tryk kuglerne let flade med en pegefinger. Sæt pladen midt i ovnen i ca. 10 minutter til kagerne begynder at tage farve i kanterne. Tag pladen ud, træk bagepapiret med kagerne over på køkkebordet og læg straks kagerne på en bagerist ved hjælp af en paletkniv. Kagerne er skøre, mens de er varme. Lad dem køle helt af. Mens den første plade bager, fyldes den næste på samme måde. Når bagepapiret er tømt for de bagte kager, lægges det tilbage på den tømte plade, som fyldes igen med kugler. Således bliver man ved, til hele dejen brugt op. De helt kolde kager lægges i en kagedåse, der stilles køligt og tørt. Kagerne kan også nedfryses. De optøs i lukket emballage og behøver så ikke at lunes før de serveres. Servering: Smager godt til kaffe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17234 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

marlus  -  2007-12-20 14:33:27
ummmm.....for lækre