Svenske makroner
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
De rører 2 æg med 150 g sukker, 50 g smeltet, afsvalet smør og ca. 200 g kokosmel. Dette røres bare sammen, virker dejen lidt tynd og flyder lidt ud på pladen, kommer du bare mere kokosmel i, da dejen skal stå som toppe. Bager ved 200 grader i ca. 8-10 minutter, alt efter størrelse.
|
|
Opskriften er vist 19595 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne