Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lasagne med svampe og spinat

Lasagne med svampe og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lasagne med svampe og spinat, billede 4 Lasagne med svampe og spinat, billede 1 Lasagne med svampe og spinat, billede 2 Lasagne med svampe og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Tomatsauce:
2 løg
1 gulerod
2 fedpresset hvidløg
 olivenolie
2 ds.hakkede tomater
2 tsk.oregano, tørret
2 laurbærblade
0.5 dl.chillisauce
2 spsk.ketchup
 salt
 peber
 
 Bechamelsauce:
2 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
7 dl.mælk
 salt
 peber
 
400 g.blandede svampe f.eks. champignoner og østershatte
50 g.smør
 
12 lasagneplader
450 g.spinat, evt. optøet
100 g.reven ost
Opskrift:
Indstil ovnen på 200 grader. Smør et dybt ildfast fad

Løgene til tomatsaucen pilles, hakkes og steges i olien sammen med hvidløg, til de er bløde men ikke har taget farve. Riv guleroden groft og lad den stege sammen med løgene et øjeblik. Tilsæt tomater, krydderier, chillisauce og ketchup. Lad blandingen simre under låg i 15-20 min., rør af og til. Smag den til.

Smelt smørret i en tykbundet gryde, pisk melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen under piskning. Lad saucen koge igennem et par min.

Rens svampene og skær dem i skiver. Rist dem i smør på panden. Vrid den optøede spinat fri for vand.

Fordel lidt af tomatsaucen i bunden af fadet. Læg et lag lasagneplader over, hvorefter tomatsauce, spinat, lasagne, bechamelsauce, svampe, lasagne, tomatsauce, spinat, lasagne og bechamelsauce. Drys den revne ost over og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min., eller til retten er gennemvarm og overfladen er smukt gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 54493 gange,
og udskrevet 1291 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-12-29 09:06:03
rigtig god vegetaropskrift når man har en datter der hverken vil have ost eller syrnede mælkeprodukter. osten kan bare udlades.