Stockholmkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rør fedtstof og sukker. Tilsæt æggeblomme og vanillesukker. Rør mel i dejen til den er smidig. Form dejen til 2 ruller, ca 2 ½ cm i diameter og ca 28 cm lange. Tril rullerne i mandler eller nødder. Lad stængerne hvile i køleskabet ½-1 time. Skær stængerne i ca 1 cm tykke skiver. Læg dem på plader med bagepapir. Lav en fordybning midt i hver kage og kom syltetøj i. Bag kagerne midt i en 175 grader varm ovn ca 14 min eller til de er lyst gyldne. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevar kagerne i en dåse med tætsluttende låg eller frys dem ned. Læg gerne smørrebrødspapir mellem lagene, så kagerne ikke klistrer sammen.
|
|
Opskriften er vist 7974 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne