Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stockholmkager

Stockholmkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør
0.75 dl.sukker
1 æggeblomme
2 tsk.vanillesukker
3.5 dl.hvedemel
 
 Fyld:
 Hindbærsyltetøj
 
 Pynt:
 Finthakkede mandler eller nødder
 


Opskrift:

Rør fedtstof og sukker. Tilsæt æggeblomme og vanillesukker. Rør mel i dejen til den er smidig. Form dejen til 2 ruller, ca 2 ½ cm i diameter og ca 28 cm lange. Tril rullerne i mandler eller nødder. Lad stængerne hvile i køleskabet ½-1 time. Skær stængerne i ca 1 cm tykke skiver. Læg dem på plader med bagepapir. Lav en fordybning midt i hver kage og kom syltetøj i. Bag kagerne midt i en 175 grader varm ovn ca 14 min eller til de er lyst gyldne. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevar kagerne i en dåse med tætsluttende låg eller frys dem ned. Læg gerne smørrebrødspapir mellem lagene, så kagerne ikke klistrer sammen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6177 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu