| |
|
Jødesild
Jødesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | hele sild Uden ben4 hele sild Uden ben | | | Groft Rugmel Groft Rugmel | | | Smør Smør | 1 | dl. | Olie1 dl. Olie | 1 | dl. | tomatpure1 dl. tomatpure | 0.5 | tsk. | friskkværnet peber0.5 tsk. friskkværnet peber | 2 | tsk. | salt2 tsk. salt | 2.5 | tsk. | karry2.5 tsk. karry | 5 | spsk. | eddike5 spsk. eddike | 5 | spsk. | sukker5 spsk. sukker | 1 | | stort hakkede løg1 stort hakkede løg | | | |
| |
Vend sildene i rugmel, og steg dem i smør på en pande. Afkøles.
Alt piskes sammen til en lage - er lagen for tyk, spædes med hvidvin eller vand.
Silden lægges lagvis med lagen og tilsidst pyntes med det hakkede løg.
Tips:
kan også hedde skomager sild
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9546 gange, og udskrevet 150 gange.
| |
|
|
Kommentarer
lone. vestsjælland - 2006-12-15 09:48:22 den prøver jeg. tusind tak
|
|