hakkede mandler eller nødder 15 g. hakkede mandler eller nødder
1
spsk.
sukker 1 spsk. sukker
1
æggehvide 1 æggehvide
Opskrift:
Mel og de øvrige ingredienser æltes godt sammen. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i 7 lige store stykker, som trilles ud i pølser på ca 40 cm's længde. Hver pølse deles i ca 20 stk. De små stykker trilles til kugler, dyppes i æggehviden og derefter i sukkeret, som er blandet med de hakkede nødder.
Bages lysebrune på midterste rille i forvarmet ovn ved 220 grader i ca 8 min.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Tips:
722 - 858
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7986 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider