Mandelmakroner
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Blend mandler og sukker grundigt og blend derefter videre med så meget æggehvide at massen er lind og har konsistens som havregrød. Sæt massen på bageplader, belagt med bagepapir strøet over med sukker, og bag 6-8 minutter ved 200 grader til kagerne er faste, men stadigt bløde indeni.
|
|
Opskriften er vist 48707 gange,
og udskrevet 1007 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-20 14:18:17 Hvor kan man se hvor mange man laver Susanne - 2013-10-28 12:30:32 Hvordan opbevares de bedst? Hvor længe kan de ca holde sig ? william - 2010-11-29 11:03:12 mona- du få putte lidt i af gangen Mona - 2010-10-18 19:38:16 Hvor menge æggehvider skal der bruges, når man vil lave makronerne med mandler. gostoney - 2010-05-03 14:23:59 hvor meget æggehvide skal bruges-? kirsten - 2008-12-23 23:37:43 Hejsa, jeg bor i Italien og kan sige at oprindelseslandet for mandelmakroner er Italien og byen hedder Spilamberto samme område hvorfra Aceto balsamico kommer fra. Hernede er der hvert år ´konkurrence om hvem der i byen laver de bedste makroner, dette sker under en byfest hvor aceto balsamico og mandelmakroner er hovedpersonerne. Pernille - 2007-05-25 16:50:20 Det er en rigtig god makron med en god mandelsmag. Pas på dejlen ikke bliver for tynd. det skal være en meget tyk havergrød ellers bliver de helt flade. men det går ikke ud over smagen... Kh Pernille. Min datter på 3 år hjalp og det var ikke et problem. kun lidt klistered.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne