Mel og margarine smudres, flormelis og vanillesukker tilsættes og dejen æltes sammen med æggeblommen. Halvdelen tages fra og æltes med kakaopulveret. Dejen lægges i køleskabet i mindst 1 time. Den lyse og den mørke dej deles i hver 4 portioner. En lys og en mørk trilles blyanttyndt ud og snoes sammen. Det er nemmest at lægge de to pølser overkors på midten og trille ud mod enderne. Sno dejen ret tæt og skær den i lillefingerlange stykker. Krøllerne bages ca 5 minutter ved 220 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7595 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider