Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekagekonfekt - Petits Fours 02

Kransekagekonfekt - Petits Fours 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Persipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Kransekagekonfekt - Petits Fours 02, billede 4 Kransekagekonfekt - Petits Fours 02, billede 1 Kransekagekonfekt - Petits Fours 02, billede 2 Kransekagekonfekt - Petits Fours 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.persipan
600 g.sukker
250 g.æggehvider past
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres i maskine i 20 minutter.

Sprøjtes ud i små toppe, som bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter på ovnens midterste rille.

Toppene pyntes med pyntebær, chokoladeknapper, nødder eller andet passende.

Tips:

Persipan er en slags kransekagemasse, som kan købes i Tyskland.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagekonfekt

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 143854 gange,
og udskrevet 2552 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mike Nielsen   -  2018-02-07 19:19:49
Persipan er undervurderet, det er nemt at bage med, billigt, smager rigtig godt og kan tage noget sukker uden det ender i knasesødt. Jeg bruger det altid og blander det ofte med marcipan.

Awj  -  2018-01-12 16:07:49
Jeg glemte at sige at de bliver lagt i fryseren når de er kolde. Efterfølgende er det nemt lige at tage nogle ud når man skal hygge sig.

Awj  -  2018-01-12 16:04:13
Jeg bruger 1 kg hver af dem begge + æggehvider der er pisket sammen med sukkeret. Derefter luner jeg det hele i en stor gryde, hvorefter jeg kommer det i en sprøjte. Pynter med en hasselnød.

Lis Ø  -  2016-09-28 07:52:45
Super nem opskrift, og Persipan er virkelig nemt at arbejde med. Jeg fik stor ros for mine kransekage toppe, mange sagde det var de bedste de havde smagt. Så jowjow Persipan til 44 kroner pr. kg, billig og lækkert.

MH  -  2016-01-22 14:08:46
Hvor mange stykker er der til ca?

  -  2015-04-13 09:54:51
Persipan er et godt aternativ til dem der ikke kan tåle nødder :)

  -  2014-12-30 16:23:09
Dejlig let opskrift, billigt persipan fra Tyskland nemt at arbejde med og smager godt.

  -  2014-12-06 09:00:05
Persipan er meget bedre ind marcipan og persipan er ikke billiger ind marcipan det er faktisk dyre

Ronny M  -  2012-11-01 18:07:34
Persipan er et billigere alternativ til marcipan. Marcipan fremstilles som de fleste nok ved af mandler som hovedingrediens, persipan er fremstillet på aprikoskerner.

jane  -  2010-12-29 08:10:37
Nej persipan skal IKKE bruges, der skal brugs rigtig marcipan. I min verden skal man lave kransekage i en ordentlig kvalitet og dermed en bedre smag så derfor skal der bruges marcipan

  -  2010-12-26 12:16:43
Er persipan det samme som mazipan? :)

per  -  2009-12-21 01:10:11
Nej NEJ brug aldrig persipan til kransekage konfekt det er både synd og skam for alt og alle og ikke mindst for bagerfaget,persipan kan kun bruges til remonce til fks kringle.

  -  2009-06-06 19:32:01
dejlig nem opskrift og perfekt resultat har brugt den flere gange

  -  2008-10-30 13:46:17
Er i tvil mht. æggehvide vejer man 250 gr æggehvide, hvis det er angivet i dl er det så simpelhen bare at måle i målebæger, ser flere opskrifter med disse målangivelser og har aldrig prøvet andet end 1/2 eller hele æggehvider, hvilket jo må være forskellig for hvilken str. æg der bruges.