Hofjægermesterkage

Hofjægermesterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 æg
150 g.sukker
70 g.havregryn
50 g.hvedemel
2 tsk.hjortetaksalt
 
 Smørcreme:
100 g.smør
75 g.flormelis
1 æggeblomme
2 tsk.fintmalede kaffebønner
 
Opskrift:
Pisk hele æg og sukker sammen. Vend havregryn og mel, der er blandet med hjortetaksalt, i. Sæt dejen på plade med to teskeer i små kager. Der skal være godt afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag kagerne 5-7 min ved 200 grader. Lad dem svale lidt, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde. Rør smør, flormelis, æggeblommer og kaffebønner sammen til smørcreme. Læg de kolde kager sammen to og to med smørcremen. Kagerne kan frysses og servers direkte fra frysseren.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7343 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu