Til dejen hakkes smørret ud i mel, bagepulver og sukker. øllet, der giver ekstra fin smag, tilsættes, og dejen æltes sammen og stilles koldt. Deles, og hver del rulles ud til en plade på ca. ½ cm's tykkelse. Afstikkes med en rund form og lægges på en smurt bageplade. Pynten hakkes, blandes og fordeles på kagerne, og trykkes lidt fast ned i dejen. Kagerne bages på den nederste rille ved 200° i 6 - 8 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8624 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider