Smørret røres med sukker, heri kakao, vanillesukker, hjortetaksalt og melet – men hold lidt mel tilbage til senere æltning. Dejen røres sammen, æltes ude på bordet og trilles straks til pølser, der afskæres i mindre stykker, der trilles til kugler og lægges på smurte plader. Bager ved svag varme, 125°, i 20 min. Kagerne skal bages langsomt for at krakelere og blive sprøde og dejlige. Kagerne kan fryses.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(52 stemmer)
Opskriften er vist 23935 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
- 2009-12-15 19:41:29 Det tog MEGET længere tid end de 20min... tilgengæld smager de så også rigtig godt!
Camilla - 2009-12-02 16:44:31 Super lækre. Min søn elsker dem :)
katrine - 2009-05-20 18:45:16 jeg har lavet de her småkager sammen med min mor.
de smager SYGT godt!! ;-) jeg hedder katrine og jeg er 10 år gammel.
og jeg ELSKER de fleste chokolade opskrifter herinde. nam nam
skovdal - 2008-08-07 14:15:49 Rigtig lækre småkager. Kan varmt anbefales
- 2007-12-15 13:06:42 de er bare super gode
ag - 2007-11-27 14:12:10 smager skønt
bitana - 2007-07-05 13:03:55 smager dejligt
- 2007-07-05 13:03:34 lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider