Biscotto di Prato

Biscotto di Prato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
4 sammenpiskede æg
500 g.sukker
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.vanille
1 tsk.reven appelsinskal
 salt
200 g.smuttede mandler
150 g.pinjekerner
 
 Til pladen:
 smør
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190 grader. Rist mandlerne i et par minutter i ovnen, og hak dem groft med pinjekernerne. Sigt melet ned på en plade eller køkkenbordet. Lav en fordybning i midten og fyld æg og de øvrige fine ingredienser i, samt et drys salt. Ælt til dejen er blød og bland mandler og kerner i. Rul dejen ud i lange pølser, der lægges på smurt og melet bagepapir med god afstand imellem. Pensl med lidt æg rørt med vand og bag stængerne i 15 min. Tag dem ud, skær dem i meget skrå skiver og sæt dem igen i ovnen til de er brune. Afkøles og opbevares i dåse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 17016 gange,
og udskrevet 478 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu