Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Åses æblestænger

Åses æblestænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
2.5 dl.mælk
50 g.gær
1 spsk.sukker
1 æg
300 g.kold smør
 
 Fyld:
4 små æbler
 sukker
 rosiner
 
 Pynt:
 strøsukker eller glasur
 
Opskrift:
Mælk, gær, sukker og æg røres med det meste af melet (gem lidt til udrullning). Dejen udrulles til ca ½ cm's tykkelse. På 2/3 del af dejen lægges det halve af fedtstoffet, der er skåret ud i tunde skiver. Dejen foldes, så den del, der er uden fedtstof, kommer i mitten. Hæver et lunt sted i 15 min. Dejen udrulles påny, resten af fedtstoffet lægges på de 2/3 af dejen. Dejen foldes som sidste gang. Hæver et lunt sted i 15 min. Dejen deles i 2 lige store dele og rulles ud. Små æblestykker og rosiner lægges på midten. Sukker drysses over, og den ene side foldes over. Herover lægges ligeledes en gang fyld overdrysset med sukker, og den sidste side foldes over. Enderne bukkes op, så fyldet ikke glider ud. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader i 15-20 min, ovenen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen pyntes med tesukker eller glasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10491 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu