Åses æblestænger
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, gær, sukker og æg røres med det meste af melet (gem lidt til udrullning). Dejen udrulles til ca ½ cm's tykkelse. På 2/3 del af dejen lægges det halve af fedtstoffet, der er skåret ud i tunde skiver. Dejen foldes, så den del, der er uden fedtstof, kommer i mitten. Hæver et lunt sted i 15 min.
Dejen udrulles påny, resten af fedtstoffet lægges på de 2/3 af dejen. Dejen foldes som sidste gang. Hæver et lunt sted i 15 min. Dejen deles i 2 lige store dele og rulles ud. Små æblestykker og rosiner lægges på midten. Sukker drysses over, og den ene side foldes over. Herover lægges ligeledes en gang fyld overdrysset med sukker, og den sidste side foldes over. Enderne bukkes op, så fyldet ikke glider ud. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader i 15-20 min, ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen pyntes med tesukker eller glasur. |
|
Opskriften er vist 12160 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne