Dette røres sammen til en ensartet masse Dette røres sammen til en ensartet masse
Pynt: Pynt:
Æggestryggelse og hvid glasur Æggestryggelse og hvid glasur
100
g.
flormelis 100 g. flormelis
1
spsk.
kogende vand 1 spsk. kogende vand
Opskrift:
Gæren opløses i den kolde mælk, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes og æltes sammen til en ensartet dej. Dejen rulles ud i ca 12 cm bredde og 50 cm længde. Langs midten af dejen anbringes fyldet, som smøres godt ud. Dejens to sider foldes mod midten. Dejen formes som en krans og anbringes på en smurt plade med folden opad. Dækkes med et klæde og hæver til dobbelt størrelse. Stryges med æggestrygelse og bages i forvarmet ovn ved 250 grader i ca 15 min. Når kransen er kold, glaseres den.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9908 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
Ann - 0000-00-00 00:00:00 Den er super lækker, kom en skefuld nutella i fyldet. Det var virkelig guf.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider