Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenske rugkager

Svenske rugkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
6 dl.vand
500 g.hvedemel
2 spsk.smør
1 tsk.salt
60 g.gær
2 spsk.sirup
400 g.rugmel
1 spsk.Anis
1 spsk.fennikel
 


Opskrift:

Lun vandet og smelt fedtstoffet heri. Opløs gæren i den lunkne væske. Tilsæt mel, salt, sirup og krydderier og ælt dejen, så den bliver smidig. Del dejen i 4 dele og form dem i store flade boller. Lav et hul i midten på hver. Lad kagerne hæve i 30 min og bag dem så ca 25 min. Læg dem på en bagerist med et viskestykke over efter endt bagning. Bages ved 225 grader i ca 25 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10349 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu