Svenske rugkager

Svenske rugkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :

Ingredienser:
6 dl.vand
500 g.hvedemel
2 spsk.smør
1 tsk.salt
60 g.gær
2 spsk.sirup
400 g.rugmel
1 spsk.Anis
1 spsk.fennikel
 
Opskrift:
Lun vandet og smelt fedtstoffet heri. Opløs gæren i den lunkne væske. Tilsæt mel, salt, sirup og krydderier og ælt dejen, så den bliver smidig. Del dejen i 4 dele og form dem i store flade boller. Lav et hul i midten på hver. Lad kagerne hæve i 30 min og bag dem så ca 25 min. Læg dem på en bagerist med et viskestykke over efter endt bagning. Bages ved 225 grader i ca 25 min.


karakterer:
Opskriften er vist 12010 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu